Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Τορτίγια με γαλοπούλα και μαρούλι

Υλικά συνταγής

Για 2-4 άτομα

  • 3 κουταλάκια σούπας μουστάρδα μελιού
  • 6  πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 2 πακέτα (170 γραμμάρια το καθένα) φέτες καπνιστή γαλοπούλα στήθος
  • 6  φύλλα μαρουλιού
  • ½ φλιτζάνι μουστάρδα

Εκτέλεση συνταγής


Απλώνουμε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνουμε την μουστάρδα σε κάθε πίτα τορτίγιας.

Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με καρότο, μαρούλι και γαλοπούλα. Έπειτα τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά. Βάζετε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου